Adviespunt
Groep diverse studenten en docenten die lachend in een gang staan, met tekst die het belang van een veilige schoolomgeving benadrukt en getuigenissen die dit ondersteunen. Uitgelicht in het Jubileummagazine van Stichting School & Veiligheid.

Vanwege ons 10-jarig bestaan bieden wij je dit ‘Jubileummagazine School & Veiligheid’ aan. In dit magazine staan artikelen over sociale veiligheid in en rond de school. Praktijkverhalen, tips, verdiepende verhalen: alles om je te inspireren om blijvend aan de slag te gaan met een fijne sfeer in de klas op basis van een sociaalveiligheidsbeleid.

.

Accepteer de cookies

Je moet alle cookies accepteren om te kunnen bladeren door dit magazine; klik daarvoor op het icoontje linksonder op deze pagina. Kun je hierboven het magazine toch niet zien? Klik dan op deze link om de webversie te bekijken.

Download het magazine

Via de links hieronder kun je het volledige jubileummagazine downloaden en/of de losse artikelen. Het zijn allemaal pdf-bestanden.

Download het volledige magazine

Losse artikelen:

Gratis bezorgd bij alle scholen

Iedere school in het po, vo en mbo ontvangt een exemplaar van dit magazine in de eerste week na de zomervakantie. Als extra geste bieden wij het magazine op onze website ook in digitale versie aan.

Wij zijn Stichting School & Veiligheid. Wij ondersteunen scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Dit doen wij door:

Creëer een sociaal veilige sfeer op school

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
en ontvang iedere maand actuele informatie
over sociale veiligheid op school.